HTML

FALUSI ÉLELMISZER - állati jó ízek

Nem ismerted személyesen, mégis megetted? Pedig neked is, neki is az a jó, ha nincs vegyszer, nincs gyógyszer, nincs hormon. Nincs ketrec, nincs csonkolás, nincs nyomor. Ha boldogságban élt, magokat evett, meg zöld füvet, tücsköt-bogarat, kapirgált is és ülőrúdon pihent, szalmába rakott fészekbe tojt. Személyesen ismerek néhányat és össze is tudlak hozni velük. Állati terméket falusi ólból.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Minde napra 1 tojás

2010.04.28. 22:51 falugazdász

Azt ugye tudod, hogy 1 tojásból 1 csibe lesz, ha ráül a tyúk néhány hétre? Bizony, egyetlen tojásban ott van az élet, még szobahőmérsékleten is.

Kevés csibének adatik meg ez, én most próbálkozom rávenni egy tyúkomat a kotlásra. Azért beraktam 60 tojást egy keltetőgépbe is, épp aznap amikor a fészkén maradt egy tyúk.

Szólj hozzá!

Címkék: tojás

A bejegyzés trackback címe:

https://falugazda.blog.hu/api/trackback/id/tr311960705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása