HTML

FALUSI ÉLELMISZER - állati jó ízek

Nem ismerted személyesen, mégis megetted? Pedig neked is, neki is az a jó, ha nincs vegyszer, nincs gyógyszer, nincs hormon. Nincs ketrec, nincs csonkolás, nincs nyomor. Ha boldogságban élt, magokat evett, meg zöld füvet, tücsköt-bogarat, kapirgált is és ülőrúdon pihent, szalmába rakott fészekbe tojt. Személyesen ismerek néhányat és össze is tudlak hozni velük. Állati terméket falusi ólból.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Schweineschlacht

2010.04.28. 23:29 falugazdász

Csúnyább szó ez, mint a disznóölés. Ti hogy mondjátok? Disznóvágás.

Kemény dolog ölni. A vágást felvilágosultabb helyeken már régóta kábítás előzi meg, ebben nincs is különbség nagyüzemi vágóhíd és falusi disznóvágás között. Állatjólétileg azonban az előbbi egy koncentrációs táborral egyenlő borzalom, míg az utóbbi az szűk családi körben való búcsúzás, amit pálinka nélkül talán nem is lehetne könnyek nélkül elviselni.

Szólj hozzá!

Címkék: disznóvágás sertés

A bejegyzés trackback címe:

https://falugazda.blog.hu/api/trackback/id/tr71960793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása